Habitat Hotel

Tiranë

Rreth Habitat Hotel

Një Hotel luksoz pranë qendrës së Tiranës me një dizajn të stilit të lartë që ju ofron një eksperiencë të paharrueshme me komoditet dhe shërbim të shkëlqyer! Hoteli ynë ofron dhoma luksoze me çmime fantastike.

Hotel Habitat është një hotel me katër yje që ndodhet në Tiranë, brenda një prej lagjeve më të fundit të ndërtuara ‘Delijorgji’, vetëm 15 minuta larg Galerisë Kombëtare të Arteve, qendrës së qytetit dhe Teatrit të Operas dhe Baletit.

Hoteli përbëhet nga mbi 30 dhoma të madhësive dhe kompozimeve të ndryshme. Çdo dhomë është studiuar me kujdes dhe përzgjedhur për t’iu përshtatur jo vetëm strukturës ekzistuese të ndërtesës, por edhe për të shërbyer si një vend komod për relaksimin e klientëve të saj.

Hotel Habitat shërben edhe restorantin, i cili është i specializuar në produktet e peshkut dhe më shumë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Habitat Hotel

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
+355 69 605 5050 +355 69 605 **** Shfaq
Vendndodhja
Tiranë