Hajdini Home

Fushë Kosovë

Rreth Hajdini Home

Historiku

Hajdini Company u themelu ne vitin 1981 si nje pike e vogel tregetimi, pas vetem 2 viteve filloi te funksiononte edhe me makinerin e prodhimit te disa llojeve te mobileve. Qe nga ajo kohe Hajdini Company hapi deget ne Prishtine dhe Ferizaj e gjere ne vitet 1998-1999 te luftes ne Kosove. Lufta gjat 1998-1999 pati nje efekt shkaterues per kompanin tone, ndertesat, makinerit e prodhimit te mobileve si dhe malli qe dispononim u shkaterruan plotesisht, e rendesishme ishte qe stafi punues kishte shpetuar. Ndersa ne kohen e pas luftes filluam nga e para me nje strategji per tragun, me import te mobileve nga shtetet e ndryshme.

Hajdini Company SOT

Hajdini Company u themelu ne vitin 1981 si nje pike e vogel tregetimi, pas vetem 2 viteve filloi te funksiononte edhe me makinerin e prodhimit te disa llojeve te mobileve. Qe nga ajo kohe Hajdini Company hapi deget ne Prishtine dhe Hajdini company sot Bashkepunon me disa korporata me te njohura ne bote si: SIMPO, DIVAN, ODAM, MNS, KONJUH, LAGADO, DALLASCOMPANY, ALPLESS, KIKI, HOME STYLE. Piksynimi i yne per tregun eshte qe ti permbushin kerkesat e konsumatorit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Hajdini Home

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1981
Telefoni
048 604 250 048 604**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë