Happy

Lipjan

Rreth Happy

HISTORIA

Procesi i prodhimit të pecetave të lagura nga ne daton në vitin 2013 si ALM Group dhe më pas si subjekt i veçantë Happy Shpk u krijua në vitin 2017, si prodhues profesionist nga ideja e prodhimit, ambalazhimit dhe markës, ne i bëjmë të gjitha. Ne prodhojmë peceta higjienike të lagura dhe kujdes për përdorim personal, për bebe, për shtëpi, për kafshë dhe aplikime të ndryshme si dhe linjë produktesh të lëngshme si xhel për pastrimin e duarve dhe dezinfektues të ndryshëm duke ndjekur procedurat më rigoroze.
Gjatë 10 viteve të fundit, përveç markave tona, ne kemi zhvilluar qindra produkte Private Label për rrjetet lokale dhe markat e fuqishme ndërkombëtare. Sekreti i shërbimit tonë është kërkimi ynë për sukses. Ne nuk e shohim veten thjesht si një prodhues kontratash, por si një partner në rritjen e markës dhe biznesit tuaj. Kompania jonë punëson mbi 50 punëtorë, ka objekte që mbulojnë një sipërfaqe prej 5000 metrash katrorë dhe zotëron asete fikse.
Përqindja e eksportit: 82%

MISIONI
Ne garantojmë produkte me një çmim konkurrues dhe cilësi të lartë. Aktualisht, produktet tona kanë një shitje shumë të mirë në tregun vendas dhe të jashtëm. Për të përballuar konkurrencën e ashpër, sistemi i kompanisë bazohet në shkencë dhe teknologji, duke përmirësuar vazhdimisht cilësinë e produkteve, që shoqëria, klientët dhe kompanitë të krijojnë një vlerë më të lartë tregu.
Biznesi ynë do të jetë në përputhje me ligjet përkatëse shtetërore, rregulloret dhe rregullat e menaxhimit të kërkesave të OBT-së me ligj, ne marrim pjesë aktive në bashkëpunimin ekonomik të prodhuesve vendas, rajonalë dhe globalë.

VIZIONI
Ne këmbëngulim në parimin e menaxhimit të “Cilësia së pari, prestigji i lartë dhe shërbimi me kënaqësi të lumtur”. Ne mirëpresim sinqerisht klientët nga e gjithë bota për bisedime dhe bashkëpunim biznesi. Besojmë se me pjesëmarrjen tuaj do të krijojmë një të ardhme më të mirë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Happy

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
2013
Telefoni
049 151 518 049 151**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan