Hazrolli Group Shpk

Suharekë

Rreth Hazrolli Group Shpk

Bëni ndryshimin me ne

Fillimi i një ndryshimi të nisur në vitin 2005, qëllimi ynë ka qenë të ofrojmë shërbime të ndryshme ndërtimi për rajonin e Bayernit në Gjermani.
Sot kompania Hazrolli Group Ltd ofron zgjedhje të jashtëzakonshme të dritareve, dyerve, dyerve të hyrjes, fasadave strukturore, gardheve prej xhami dhe shumë produkteve të tjera të ndërtimit.
Pavarësisht nëse jeni duke blerë dyer ose fasada strukturore për një shtëpi ose një ndërtesë komerciale, ekipi ynë profesional i shitjeve dhe shërbimit do t’ju mbështesë me më shumë përvojë dhe vëmendje me detaje për ta bërë vizionin tuaj realitet.
Na vizitoni në dyqanet tona të produkteve ose na dërgoni një email për të na njoftuar se si mund t’ju shërbejmë.

SHËRBIMET
Shërbimet tona janë plotësisht të licencuara dhe ne jemi të thirrur profesionalisht të ofrojmë shërbime cilësore për dyer, dritare, fasada strukturore dhe gardhe xhami me fokus të veçantë në tregun evropian.

INSTALIMET

Zbatohen nga instalues ​​profesionistë për të siguruar cilësinë dhe kënaqësinë tuaj. Ne jemi të lumtur të ofrojmë një llogaritje bazuar në madhësinë e projektit që po ofroni. Instaluesit tanë janë të certifikuar dhe kanë përvojë teknike si dhe përvojë shumëvjeçare në kryerjen e punimeve të vogla dhe të mëdha.

RIPARIMET
Showroom-i ynë ofron sfondin e përsosur për kontraktorët dhe pronarët e shtëpive për të diskutuar llojet e produkteve, ndërtimin, finalizimin dhe opsionet.
Ne organizojmë rregullisht takime me palët e interesuara të projektit të cilët gjejnë burimet e disponueshme në sallë ekspozite, për mjedisin perfekt për të përfunduar detajet dhe për ta çuar projektin tuaj përpara.
Menaxherët tanë të magazinës dhe dërguesit e porosive shkojnë më lart dhe përtej për të siguruar që produktet të dorëzohen në vendin e punës në mënyrë të sigurt dhe në kohë.
Ne jemi aty kur keni nevojë për produktet tona: të dobishme, profesionale dhe në kohë.
Departamenti ynë i shërbimit është më se i aftë të ofrojë riparime, mirëmbajtje dhe shërbime për t’ju ndihmuar të përmbushni pritshmëritë tuaja dhe të klientëve tuaj.
Pavarësisht nëse po rregullojmë një problem ose po bëjmë një “shëtitje” për të rregulluar produktet tuaja, ne ofrojmë ekspertizë në të gjitha produktet që shesim.
Konsulentët tanë të shitjeve janë me përvojë dhe profesionistë. Ne i kuptojmë nevojat e projektit për ndërtim.

KONSULTIMET DHE DIZAJNI
Cilësia, stili dhe forma e një produkti bashkohen për të dhënë një përshtypje të një biznesi apo shtëpie.
Si një arkitekt ose dizajner i brendshëm, ju e kuptoni ndryshimin nëse dyert ose dritaret shkojnë për një brendshme ose të jashtme.
Dizajni dhe ridizajnimi është gjithmonë i mundur. Ne plotësojmë kërkesat tuaja duke i kombinuar me përvojat tona në mënyrë që produkti përfundimtar të plotësojë kërkesat e projektit tuaj.

TRANSPORTI

Bëjmë transportin dhe montimin e dyerve dhe dritareve në të gjithë territorin e Kosovës, si dhe në të gjithë territorin e Gjermanisë.

KËSHILLIM
Keni kosto të larta për ngrohje? Zakonisht kjo nuk është për shkak të nxehtësisë suaj, por për shkak të dritareve tuaja.
A e dini se dritaret janë pika më e dobët e shtëpisë? Është e vërtetë që përbëjnë vetëm 8% të shtëpisë, por ato bëjnë që 40% e nxehtësisë të humbet.
Me produktet tona nga markat më të njohura në botë, ju mund të ulni kostot e energjisë. Për ju është një hap më afër lehtësimit financiar si nga ndërtimi i ri ashtu edhe nga rinovimi. Me Hazrolli Group Ltd ju arrini një kursim të lartë të energjisë.
Me kursime energjie deri në 2500 euro në dritare nga Hazrolli Group Ltd, e bën investimin me vlerë të dyfishtë. Konsumi më i ulët i energjisë jo vetëm që ju ndihmon juve por edhe mjedisin tonë: reduktimi i CO2 nga shtëpia juaj arrin deri në 7300 kg.
Dritaret nga Hazrolli Group Ltd përmirësojnë stabilitetin edhe më lehtë se dritaret e thjeshta. Kjo kursen naftë në transport dhe në këtë mënyrë ndihmon mjedisin.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Hazrolli Group Shpk

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Themelimi
2005
Telefoni
049 140 200 049 140**** Shfaq
Vendndodhja
Suharekë