hellopuna

Prishtina

Rreth hellopuna

All in One jobs search platform in Kosovo.

 

hellopuna është një faqe interneti për kërkimin e punës dhe karrierën e themeluar në vitin 2022. Kompania ka selinë në Prishtinë, Kosovë.

 

Misioni i hellopuna është t’u ofrojë punëkërkuesve një platformë për të hulumtuar kompanitë dhe pagat, si dhe t’u sigurojë punonjësve një hapësirë ​​për të ndarë në mënyrë anonime përvojat dhe opinionet e tyre për vendet e tyre të tanishme ose të mëparshme të punës. Kompania fitoi shpejt popullaritet dhe që atëherë është bërë një nga faqet më të mëdha të kërkimit të punës në Kosovë, me mbi 30 mijë vizitorë mujorë.

 
 

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga hellopuna

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Burimet Njerëzore
Madhësia e Kompanisë
10 punonjës
Themelimi
2022
Telefoni
046963963 04696**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina