Hillstone Restaurant

Prishtina

Rreth Hillstone Restaurant

Restorant gustator, mesdhetar dhe tradicional.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Hillstone Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 122 122 045 122**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina