HiTech Zone

Prishtina

Rreth HiTech Zone

High Tech Zone Mobilestore është dyqan bën telefonave dhe aksesorëve me shumicë dhe pakicë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga HiTech Zone

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 104 605 044 104**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina