HITI KAMINA

Çagllavicë

Rreth HITI KAMINA

Profili ynë është rritur dhe evoluar ndër vite dhe tani ka ardhur koha për të bërë një ndryshim. Logo jonë e re reflekton një të ardhme të ndritur dhe shënon fillimin e një kapitulli të ri.

Qëllimi i dizajnit ishte të përputheshim më mirë me mënyrën se si i shikojmë vlerat tona dhe të klientëve që i shërbejmë. Ne mendojmë që logo e re do të përputhet më mirë në atë që ne jemi bërë ndër vite.

Ne do të vazhdojmë të ecim përpara si një brend i cili nuk ju zhgënjeu asnjëherë me punën që bëri duke sjellur plot inovacione.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga HITI KAMINA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
044 571 572 044 571**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë