HomeLab Plus

Prishtina

Rreth HomeLab Plus

HomeLab Plus ofron kryerjen e analizave laboratorike si hematologji, biokimi, mikrobiologji, gjenetikë, hormonet, tumor markere, infektive, koagulogrami, autoimunitet dhe imunologji.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga HomeLab Plus

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
049 355 399 049 355**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina