Hotel AFA

Prishtina

Rreth Hotel AFA

Eksperiencë mbi 10 vjet në fushën e turizmit.
Si një nga hotelet e para që ofron shërbime në Prishtinë (dhe mikpritje) mbi 10 vjet përvojë në fushën e turizmit.

Edhe pse në qendër të qytetit, mysafirët e hotelit AFA janë të vendosura lehtësisht nga atraksionet kryesore si Bulevardi Nënë Tereza, monumenti NEW BORN, institucionet qeveritare dhe organizatat ndërkombëtare, por ende ndodhet në një zonë të qetë, të sigurt dhe të qetë.

Ne ofrojmë 92 dhoma duke përfshirë suita, apartamente, dyshe, dyshe dhe teke. Të gjitha dhomat kanë një mini-bar të pajisur, televizion kabllor, internet, ajër të kondicionuar, telefona të lidhur ndërkombëtarisht dhe pajisje të tjera. Shumë dhoma kanë një pamje nga oborri ynë i famshëm i kopshtit ose nga dritat e kryeqytetit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Hotel AFA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
038 225 226 038 225**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina