Hotel City

Prishtina

Rreth Hotel City

Hotel City me pamje krejt të re dhe të bukur për të qëndruar në Prishtinë me vendndodhjen më të mirë në zemër të qytetit dhe me çmimet më të mira. Shijoni hotelin tonë butik me 14 dhoma me lehtësira të reja, në distancë prej disa minutash nga biznesi kryesor qendror i qytetit dhe me shumë atraksione turistike. Hotel City ofron katër lloje dhomash të ndryshme dhe një restorant shumë të mirë me ushqim cilësor dhe të shijshëm.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Hotel City

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
038 225 225 038 225**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina