Hotel Dukagjini

Pejë

Rreth Hotel Dukagjini

Mirësevini në Hotel Dukagjini, ikonë historike e vendosur në zemër të qytetit të Pejës.
Hoteli paraqet një arkitekturë unike që tërheq banorë dhe vizitorë duke qenë edhe pikë referimi për qytetin e Pejës. I vendosur në qendër të qytetit, i rrethuar nga lumi Lumbardh dhe male të larta, Hotel Dukagjini vendos një standard të ri për mikpritje dhe shërbim.

Njoftohuni me ambientet tona

Me një ekip të pasionuar dhe të palodhur në punën që bëjnë, kemi arritur t’iu sjellim momente magjike. Në Hotel Dukagjini, përjetoni komoditet dhe ekperiencë unike. Hotel Dukagjini është dhurata më e mirë për ju dhe të dashurit tuaj.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Hotel Dukagjini

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 766 140 049 766**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë