Hotel Garden

Prishtina

Rreth Hotel Garden

ELEGANCE PËRMES HISTORISË
Hotel Garden është një nga hotelet më prestigjioze, ndodhet në një vend të përshtatshëm strategjik.

Zhyt vetennë botën tonë dhe gjeni më shumë rreth nesh! Hotel Garden është një nga më prestigjiozët hotele, të vendosura në një strategji të përshtatshme vendndodhja, duke siguruar të përshtatshme dhe të thjeshtë lidhje me aeroportin, stacionin e autobusëve dhe të gjitha vendet më të mira në qytet.

Hotel Garden është 3 km larg nga qendra të Prishtinës. Një hotel me shumë shije dhe stil, me lartësi katër kate dhe me gjithsej 38 dhoma te arreduara me pasion dhe elegancën.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Hotel Garden

Mirëmbajtëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
26 Maj, 2023
I vlefshëm deri më: 26 June, 2023
Recepsionist - Night Shift
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Udhëtim, Mikpritje dhe Turizëm
26 Maj, 2023
I vlefshëm deri më: 26 June, 2023
Kuzhinier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
26 Maj, 2023
I vlefshëm deri më: 26 June, 2023
Ndihmës Kuzhinier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
22 Maj, 2023
I vlefshëm deri më: 10 June, 2023
Recepsioniste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
10 Maj, 2023
I vlefshëm deri më: 10 June, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
10 Maj, 2023
I vlefshëm deri më: 9 June, 2023
Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
045 717 177 045 717**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina