Hotel Gorenje

Prishtina

Rreth Hotel Gorenje

Hotel Gorenje është i pajisur me 18 dhoma gjumi, 5 salla të konferencave dhe restorant.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Hotel Gorenje

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 777 752 049 777**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina