Hotel Kaçinari

Prizren

Rreth Hotel Kaçinari

Hotel Kaçinari me lokacion qendror në Prizren, kërkon të ofrojë shërbimin më cilësor të mikpritjes. Me një staf profesional që ofron kujdes dhe dashuri me kohë të plotë, dhe një kuzhinë shumë të aftë që ofron lloje të ndryshme specialitetesh, Kaçinari ka komoditetin tuaj si shqetësimin më të madh dhe shkon përtej thirrjes së detyrës për t’u siguruar që asnjë pjesë e shërbimit të tij nuk gjendet. mungon. Është një hotel modern që është i specializuar për të siguruar që kënaqësia juaj të mbetet e pandërprerë, duke ofruar një ofertë shumë diskrete.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Hotel Kaçinari

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 769 560 049 769**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren