Hotel Tiffany

Prizren

Rreth Hotel Tiffany

Hotel Tiffany është hotel i ri në qendër të qytetit të bukur të Prizrenit, dhe me distancë 45 minuta nga aeroporti i Prishtinës. Ambiente me kualitet dhe cilësi të lartë si dhe mundësi ushqimi nga restauranti tradicional Tiffany, një prej restauranteve më të preferuara të adhuruesve të ushqimit tradicional.

Restaurant Tiffany

Restaurant Tiffany është një restaurant tradicional dhe autentik që promovon kuzhinën shqiptare. Kualiteti shume i lartë i ushqimit, shija e veçantë ndjesia e shtëpisë dhe receta të përcjellura brez pas brezi, janë faktor që e bëjne “Tiffany-n” të jetë një ndër restorantet më të preferuara të adhuruesve të ushqimit tradicional.

Ambiente superiore

Ambiente të jashtëzakonshme dhe superiore në qendër të Prizrenit dhe vetëm 45 minuta larg prej Aeroportit të Prishtinës. Dhoma të rregulluara me cilësi të lartë dhe të pajisura me kondicioner të ajrit, WiFI, Smart TV, minibar, Safe Box, e shumë gjëra tjera të cilat do ta bëjnë Hotel Tiffan’in zgjidhjen tuaj të përhershme për Prizren.

Pamje fantastike

Në ambientet tona ju mund të zhvilloni edhe takime të ndryshme pune, qofshin darka apo prezantime të produkteve, në të cilat mysaifrët tuaj do të mund të kenë rastin që të vizitojn edhe qytetin e bukur të Prizrenit, të përjetojnë pamje të ngrohta ka pjesa e qyteti i vjetër dhe gjithashtu edhe të shijojnë ushqime tradicionale nga Restaurant Tiffany.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Hotel Tiffany

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 281 100 049 281**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren