HR Consultancy

Prishtina

Rreth HR Consultancy

HR Consultancy Kosova fokusohet në ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë të burimeve njerëzore në Kosovë dhe në mbarë botën.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga HR Consultancy

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Burimet Njerëzore
Telefoni
048 788 828 048 788**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina