IDEA M

Prishtina

Rreth IDEA M

IDEA është kompani që bën shitje me shumicë dhe pakicë të materialit zyrtar dhe shkollor. Që nga themelimi i kompanisë në vitin 2009, objektivi kryesor ka qenë ofrimi i produkteve me kualitet të lartë dhe me çmime shumë të arsyeshme. Kur brendet e mëdha filluan zvoglimin e kualitetit dhe rritjen e cmimeve, filozofia jonë ishte te shitja e produkteve të kualitetit të lartë, me garancione për qëndrueshmërinë e tyre. Për këtë arsye konsumatorët tanë kanë qenë gjithmonë të kënaqur dhe janë rritur nga viti në vit.


Misioni ynë është që të ofrojmë produkte cilësore që tejkalojnë pritshmëritë e klientëve tanë, t’u ofrojmë risi gjithmonë dhe të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me ta.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga IDEA M

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Themelimi
2009
Telefoni
049 716 075 049 716**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina