IFJB “CAPITAL” SH.P.K

Prishtina

Rreth IFJB “CAPITAL” SH.P.K

IFJB “CAPITAL” SH.P.K. është themeluar në vitin 2012 Institucion Financiar Jo Bankar i themeluar në Kosovë dhe i licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK) në kryerjen e aktivitetetit të transferit të parave, arkëtimin e pagesave dhe këmbimin valutor.
IFJB “CAPITAL” SH.P.K. është kompani e specializuar në shërbime financiare, aktivitetin e saj e zhvillon në mbi 100 lokacione në mbarë Kosovën, me staf mbi 70 të punësuar, mbi 140 Agjentë të autorizuar për kryerjen e shërbimeve në emër të IFJB “CAPITAL” SH.P.K.

IFJB “CAPITAL” SH.P.K ofron këto shërbime:

  • Transferimin e parave
  • Shërbimin e pagesave
  • Aktivitetin e këmbimit të parave

Vizioni ynë është që ne si Instucion Financiar Jo Bankar të jemi sa më afër klientelës tonë dhe që të njetit të ndahen të kënaqur me shërbimet që ne ofrojmë.

Misioni ynë është të ofrojmë produkte konkuruese dhe të standartit të lartë për klientët tanë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga IFJB “CAPITAL” SH.P.K

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shërbime Bankare dhe Financiare
Telefoni
049 197 999 049 197**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina