IKONË STUDIO

Prishtina

Rreth IKONË STUDIO

Ikonë Studio u themelua në vitin 2011 nga njerëz argëtues me ide të çmendura, të cilët janë jashtëzakonisht të apasionuar pas punës së tyre. Qëllimi i tij është zhvillimi i kinematografisë dhe prodhimi i reklamave televizive në Kosovë, të fokusuara në kineastët e rinj dhe bashkëprodhimet ndërkombëtare. Ikonë Studio është kompania më e madhe e qiradhënies në Kosovë për pajisje filmi dhe shërbime profesionale të filmit.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga IKONË STUDIO

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Telekomunikim
Themelimi
2011
Telefoni
044 439 915 044 439**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina