Iliria

Fushë Kosovë

Rreth Iliria

Historiati i kompanisë ILIRIA daton që nga viti 1974 dhe është rezultat i punës shumëvjeçare. Në ato vite kompania kishte një numër të vogël punëtorësh dhe kryesisht merrej me shitjen dhe përpunimin e produkteve origjinale të drurit. Veprimtaria e tillë vazhdoi deri në fund të viteve të 90’ta duke e rritur vazhdimisht kapacitetin prodhues dhe numrin e punëtoreve.

Pas luftes së vitit 1999, edhe pse e dëmtuar dhe e shkatërruar pothuajse tërësisht, ILIRIA arriti të rimëkëmbet dhe të vazhdoj veprimtarinë e vet deri më sot duke rritur numrin e punëtorëve, avansimin e teknologjisë, hapjen e lokacioneve të reja si dhe vazhdimin e prodhimit të produkteve më cilësore në tregun kosovar.

Sot Iliria punëson mbi 25 punëtorë të angazhuar në prodhim, shërbim dhe shitje.

Iliria është kompani e cila merret me prodhimin e mobileve si : kuzhi na, dhoma të etjes, paradhoma, dhoma të fëmijëve, komodina dhe e interierit në përgjithësi. Staf profesional përkujdeset për organizimin e hapësirave të brendshme , dizajnimin dhe punimin e tyre. Prioritet i yni është përfundimi i punëve me sukses duke respektuar afatet kohore.

Iliria është kompani e cila merret me prodhimin e mobileve si : kuzhina, dhoma të etjes, paradhoma, dhoma të fëmijëve, komodina dhe e interierit në përgjithësi. Staf profesional përkujdeset për organizimin e hapësirave të brendshme, dizajnimin dhe punimin e tyre. Prioritet i yni është përfundimi i punëve me sukses duke respektuar afatet kohore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Iliria

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Madhësia e Kompanisë
25 punonjës
Themelimi
1974
Telefoni
045 203 030 045 203**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë