Imagine Films

Prishtina

Rreth Imagine Films

Imagine Films Sh.P.K është kompani e cila funksionon ne treg qe nga viti 2012, dhe veprimtaria kryesor e kompanis është prodhimit të filmave, videove dhe programeve televizive.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Imagine Films

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Gazetari, Shtyp & Media
Themelimi
2012
Telefoni
044 809 020 044 809**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina