Industria Metalike e Kosovës

Ferizaj

Rreth Industria Metalike e Kosovës

IMK – Industria Metalike e Kosovës operon në Ferizaj si pjesë e Mabetex Group dhe është fabrikë moderne me makineri të automatizuar me një kapacitet të plotë mujor për struktura metalike e cila ofron prodhimin e strukturave metalike (objekte komerciale, objekte indsutriale, ura, lartëpërques, stadiume si dhe projektim civil dhe industrial).

IMK sot ka një kredibilitet të kompanive prodhuese me potencial serioz në Evropë, duke ju ofruar blerësve çmimet më konkuruese në treg, cilësi, profesionalizëm dhe shpejtësi në kryerjen e punëve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Industria Metalike e Kosovës

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 550 553 044 550**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj