Inglot Cosmetics Kosova

Prishtina

Rreth Inglot Cosmetics Kosova

INGLOT Cosmetics, një nga markat kryesore të kozmetikës me ngjyra në botë, e pranishme në 80 vende me mbi 800 dyqane. Inglot Kosova: InglotPrishtina1@Albimall, InglotPrishtina2@CathedralCenter, InglotPrizren@AbiCarshia

Ne gëzohemi me ju dhe individualitetin tuaj. Ne krijojmë kozmetikë të përshtatshme për të gjithë. Grimi është kënd lojrash dhe rregullat janë tuajat

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Inglot Cosmetics Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 863 222 049 863**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina