Inox Qeramika

Gjakovë

Rreth Inox Qeramika

Inox u themelua në vitin 1990, në qytetin e Gjakovës. Gjatë këtyre 30 viteve përvojë pune, falë cilësisë në produkte dhe shërbim kemi arritur të ndërtojme një marrëdhënje të ngushtë me klientët tanë 

Ne ju sjellim në treg produkte për instalimin e: Ujësjellësit

Kanalizimit,

Nxemjës qëndrore,

Pllaka & produkte sanitare

Besimi që na dhanë klientët tanë na mundësoi ti hapim 4 pika të shitjes në tërë Kosovën, 2 Pika në Gjakovë, 1 në Prizren dhe 1 në Ferizaj. Besnikëria juaj na jep forcë të vazhdojmë përpara, ju fleminderit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Inox Qeramika

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Themelimi
1990
Telefoni
044 332 377 044 332**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë