Instal Plus

Prizren

Rreth Instal Plus

Historia – Instal Plus është një kompani e specializuar në shpërndarjen dhe montmin e paisjeve dekoruese elektrike, me një eksperiencë të gjatë në një treg të gjerë me një resume profesionale. E formuar për të sjellur inovacion dhe revision në një treg ku dominojnë dekoret tradicionale, Instal Plus më një integritet të pa cenueshëm synim kryesor ka përmbushjen në mënyër sa më efikase kërkesat e klientit, Ne jemi ata të cilët sjellim në jetë idetë tuaja shoqëruar me kualitetin dhe standartet më të larta.

Misioni – Të modernizojmë tregun e dekorimeve të interierit me ide innovative dhe efikase. Të përmbushim nevojat e një obijekti modern në mënyrë sa më natyrale, efikase dhe adekuate. Të realizojmë cdo project me përkushtim maksimal duke i’u përgjigjur standardeve më të larta me objektiv final besimin dhe kënaqshmërin e klientit.

Vizioni – Themeluar në rrespektin e ndërsjellët midis stafit dhe klienteve vizioni ynë është që të krijojmë një të ardhme më të mirë ku arkitektura shprehet me ide dhe produkte të cilat mbështeten nga inovacioni dhe eficienca.

Principet: 
– Të besueshëm dhe serioz në punimin dhe realizimin e projekteve.
– Të përkushtohemi në punë dhe biznes.
– Të jemi sa më origjinal në implementimin e ideve në projekte të ndryshme.
– Të ofrojmë konkurencë zhvilluese të drejtë dhe të pastër.
– Të ofrojmë ndihmë për cdo kërkes nga klientet.
– Ta vendosim klientin dhe kërkesat e tij në rradhë të parë.
– Ta bëjmë punën me pasion, dashuri dhe përkushtim.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Instal Plus

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
048 391 330 048 391**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren