Instituti KTC

Fushë Kosovë

Rreth Instituti KTC

Institucioni “KTC” ofron një gamë të gjerë programesh në 12 profile të ndryshme që ndërthurin kuzhinën, artin, teknikën dhe pasionin për të krijuar një karrierë të suksesshme. Me programe të specializuara, ligjërues me përvojë shumëvjeçare, me hapësira të bollshme dhe me mjete moderne, ju mund t’i shndërroni ëndrrat tuaja për profesion në realitet.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Instituti KTC

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
044 163 040 044 163**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë