Inter Çadra

Lipjan

Rreth Inter Çadra

Kompania INTER ÇADRA ka filluar aktivitetin e saj që nga viti 1999. Qëllimi i saj është përcaktuar në prodhimin dhe vendosjen e të gjitha llojeve të çadrave, konstruktive, me plastike PVC dhe 100% akrilik. Është prodhuesi kryesor i çadrës në tërë territorin e Kosovës. Inter Çadra ka arritur gjithnjë e më shumë në tregun e saj të tendave të diellit, duke prodhuar një produkt cilësor dhe një shërbim të shpejtë dhe me garancion për klientët e saj. Inter Çadra ka një vizion për të ardhmen për prodhimin e çadrave moderne me sensorë dhe kontrollorë të largët, pa lodhje për mbrojtje nga shiu dhe rrezet e diellit. Kjo siguron që ju të merrni një pushim të mirë dhe të relaksoheni, me një freski maksimale, frymëmarrje të ajrit dhe një mbrojtje 98% nga rrezet UV.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Inter Çadra

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1998
Telefoni
043 882 099 043 882**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan