Interlab

Prishtina

Rreth Interlab

Interlab ofron shërbime cilësore të kujdesit shëndetësor që janë lehtësisht të aksesueshme dhe me kosto efikase, ndërkohë që mbështet koordinimin dhe vazhdimësinë e kujdesit cilësor për pacientët, klientët dhe partnerët.

Interlab është distributori kryesor i paisjeve dhe shërbimeve mjekësore në Kosovë. Interlab është lider në fushën e mjekësisë e këtë më së miri e deshmon përvoja e punës prej dekadash, përkushtimi i pakrahasueshëm i shërbimit ndaj klientit, gama e gjerë e ofrimit të produkteve duke përfshirë pajisjet mjekësore, furnizimet dhe diagnostikimi.

Ne e njohim rëndësinë e të qenit të përditësuar me tendencat dhe teknologjinë më të fundit në fushën mjekësore, kjo është arsyeja që na bënë të ndihemi krenar që jemi distributori dhe klinika e parë e këtij lloji në rajon dhe më gjerë duke ju ofruar akses në mjetet dhe pajisjet kryesore diagnostikuese.

Për të qenë më afër me pacientët, klientët dhe partnerët tanë, Interlab do të zgjerohet në lokacione të reja, me një infrasktrukturë të re, hapësirë të mjaftueshme, me staf të kualifikuar dhe me përvojë shumëvjeçare.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Interlab

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Vendndodhja
Prishtina