International Academy for Tourism Exellence

Prishtina

Rreth International Academy for Tourism Exellence

Akademia Ndërkombëtare e Ekselencës së Turizmit – ITE, e fuqizuar si pasojë e përçarjes së paprecedentë të COVID 19, e cila për rrjedhojë duhet të riformatojë dhe rifillojë turizmin global me kujdes duke ndjekur situatën e re. Përveç kësaj, ka kërkesa gjithnjë e më specifike për aftësi dhe njohuri të përmirësuara; pasi tendencat e reja të turizmit po përparojnë më shumë se kurrë dhe ato emocionuese, luftoni për të kapërcyer konkurrencën e ashpër, si dhe për të përballuar preferencat ose pritjet gjithnjë në ndryshim të udhëtarëve dhe mundësitë e pafundme për karrierë udhëtimi.


Ne përpiqemi të krijojmë dhe trajnojmë profesionistë të lartë në industrinë e turizmit për të avancuar aftësitë e tyre për të arritur ekselencën në shërbimet ose bizneset e tyre.

Kurset tona shumë të avancuara fokusohen në ndikimin dhe përmirësimin e mundësive të kualifikuara të punësimit ose rritjes së biznesit, në pozicione të ndryshme emocionuese, në shumicën e tendencave bashkëkohore të turizmit. Ne gjithashtu qëndrojmë të mbështesim palët e interesuara të turizmit për të përditësuar shërbimet, cilësinë dhe performancën e tyre; në mënyrë që të kontribuojë në përmirësimin e infrastrukturës së përgjithshme turistike.

ÇFARË BËJMË NE?
Kryesisht ne ofrojmë Kurse Trajnimi në fusha unike të lidhura me udhëtimet (kryesisht në klasë, por edhe në internet) Por ne gjithashtu organizojmë disa ngjarje dhe panaire të rëndësishme * Hulumtime * Lobe dhe Samite.
Për më tepër, ne kemi një ekip të përkushtuar për aktivitetet e MICE, për të organizuar çdo takim specifik, nxitës, konferencë ose ngjarje për korporata ose organizata të ndryshme.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga International Academy for Tourism Exellence

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
043 922 590 043 922**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina