International Security

Prishtina

Rreth International Security

Ne nuk bëjmë vetëm roje…
Ne kujdesemi për ju!

International Security është një kompani e sigurimit Fizik dhe Elektronk licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme me bazë në Prishtinë, e cila është e përqendruar në sektorin e sigurisë fizike dhe monitorimit të alarmave dhe kamerave.
Aftesitë dhe njohuritë teknike të ekipit tonë të menaxhimit të sigurisë garantojnë një partneritet dinamik, të fuqishëm dhe të qndrueshëm që siguron një nivel të ri të sherbimeve të sigurimit të cilesisë së lartë për të dy sektorët publik dhe privat në Republikën e Kosovës
Ne jemi në sherbim të klientëve 24×7 me shërbimet tona profesionale të sigurisë…

Kompania udhëhiqet prej mbikëqyrësve profesional dhe mbikëqyrësve të ndërrimit. Ne kemi nën mbikëqyrjen tonë objekte afariste si dhe prona private . Gjithashtu ofrojmë mbrojtje të afërt në shumë raste të cilat nuk janë të rralla.

Karakteristikat e shërbimit tonë të sigurisë qëndron në atë se kemi një staf i cili me të vërtetë ka një eksperiencë të çmuar dhe shkollim adekuat si dhe pajisja moderne e vëzhgimit dhe komunikimit. Shërbimet tona zakonisht janë 24 orësh me vëzhgim të plotë dhe të sigurt.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga International Security

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Siguri
Telefoni
049 748 481 049 748**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina