INTERPUNO REKRUTIM

Prishtina

Rreth INTERPUNO REKRUTIM

INTERPUNO REKRUTIM LLC është një ndërmarrje e pavarur e themeluar në nga 05/2023, nga filiali i INTERPUNO UG në Gjermani. Qëllimi ynë është t’i ofrojmë njerëzve të rinj të kualifikuar mundësinë për të gjetur një shtëpi të re profesionale në Gjermani.
Fushat tona kryesore të ndërmjetësimit janë: Kujdesi për të sëmurët, kujdesi për të moshuarit, Shoferë të kamionëve, montuesit dhe Punojës të shërbimit të restoranteve.
Lokacioni yne gjindet mbi rrugën e bareve dhe pranë zonës së këmbësorëve në Prishtinë, në Rruga Sylejman Vokshi, për të cilin të kërkojmë ty.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga INTERPUNO REKRUTIM

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Burimet Njerëzore
Themelimi
2023
Vendndodhja
Prishtina