ITD SHPK

Çagllavicë

Rreth ITD SHPK

Ekipi i Punonjësve

Progresi dhe rritja e vazhdueshme e kompanisë tonë është e bazuar në talentin dhe punën e stafit tonë të përzgjedhur me kujdes dhe me profesionalizëm të lartë. Kjo është dhe arsyeja, në kendvështrimin tonë, pse kapitali njerëzorë ka qënë dhe do të jetë aseti ynë më i çmuar.

ITD Prishtinë përbëhet nga një ekip prej 35 punonjësh të kualifikuar.

Departamentet e Kompanisë
Departamenti Produkte
Departamenti Shitje & Marketing
Departamenti Logjistikë & Importe
Departamenti Financës
Departamenti Servisit

ITD Prishtina është Distributor i Autorizuar i markave më prestigjoze globale të IT.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ITD SHPK

Product Manager
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
11 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 11 October, 2023
Industria
Teknologji
Vendndodhja
Çagllavicë