ITE GROUP KOSOVA

Rreth ITE GROUP KOSOVA

  • Lider në sektorin elektrik.
  • Asamblim panele elektrike deri në 4,000A.
  • Projektim dhe implementim profesional.
  • Shitje me shumicë dhe pakicë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ITE GROUP KOSOVA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Energji & Shërbimet Komunale
Telefoni
049 809 777 049 809**** Shfaq