IZGIM SH.P.K

Prizren

Rreth IZGIM SH.P.K

Ne ju ofrojmë shumëllojshmëri të brendeve cilësore të cilat mund t’i gjeni vetëm tek ne për shtëpinë tuaj!

Kompania IZGIM Sh.P.K. me seli në Prizren merret me shitjen dhe distribuimin e produkteve të amvisërisë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga IZGIM SH.P.K

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
049 399 836 049 399**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren