Jack’s Billiard Bar

Prishtina

Rreth Jack’s Billiard Bar

Jack’s Billiard Bar – është një bar në qendër të Prishtinës, që ofron një ambient komod dhe tejet atraktiv!

Në Jack’s përveç që do të mund të shërbeheni me pije nga më të ndryshme, do të keni mundësi të argëtoheni edhe me lojëra, si Biliard dhe Pikado, e po ashtu edhe të organizoni evente private ne mini kinema qe gjendet aty.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Jack’s Billiard Bar

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Argëtim
Telefoni
044 820 096 044 820**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina