Jana Napoletana

Prishtina

Rreth Jana Napoletana

Ju prezantojmë picën e parë Napoletana në Kosovë.
Gjithçka filloi me dashurinë e zjarrtë të Arianës dhe Bardhylit për picën Napoletana.

Historia filloi shumë vite më parë në Napoli. Për të vazhduar traditën, pronarët sollën dashurinë e tyre pasionante për Pizzën Napoletan në Prishtinë në lokalin e tyre të ri në “Jana Napoletana”.
Ne fituam popullaritet mes entuziastëve të picave që ndajnë pasionin tonë për picën autentike të stilit napolitan. Biznesi ynë u ushqye nga dashuria për picën Napoletana që pronarët Ariana dhe Bardhyl ndanë, dhe gjithçka filloi me një rimorkio ushqimore 7 vjet më parë të punuar me mjeshtëri nga shefi ynë mjeshtër. Ndërsa u përhap lajmi për picat tona, së shpejti u përmirësuam në një vend të përhershëm për të përmbushur kërkesat e bazës sonë të fansave në rritje.

Në Jana, ne ndjekim metodat tradicionale napolitane për të përgatitur picën tonë. Brumi ynë fermentohet për të paktën 48 orë duke përdorur përbërësit më të freskët dhe gatuhet në përsosmëri në një furrë me dru.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Jana Napoletana

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 240 383 045 240**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina