Jeton Comerc

Istog

Rreth Jeton Comerc

Kompania JetonComerc është themeluar në vitin 1990, fillimet e para ka funksionuar me sharrimin e drurit, pastaj me prodhimin dhe përpunimin e drurit i cili quhet brej(çam) i cili kryesisht perdoret për kulme të shtëpijave. Me kalimin e viteve kompania jonë ka sjellur risi në trgun vendorë me produkte druri dhe ndërtime kualitative , duke krijuar besueshmeri dhe profesionalizum tek klientët tanë.

  • Kualitet i lartë dhe cilësi e garantuar.
  • Materiale dhe lëndë të para të zgjedhura me kujdes.

Përvojë 30 vjeçare duke ofruar produkte dhe ndërtime me cilësi të lartë në të gjithë Kosovën dhe më gjerë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Jeton Comerc

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1990
Telefoni
044 138 616 044 138**** Shfaq
Vendndodhja
Istog