JYSK

Prishtina

Rreth JYSK

JYSK është një rrjet ndërkombëtar i mobilimit të shtëpisë me rrënjë skandinave që e bën të lehtë mobilimin e çdo dhome në çdo shtëpi dhe kopsht.

Me më shumë se 3200 dyqane dhe dyqane Online në 48 vende të botës, JYSK ka gjithmonë një ofertë të shkëlqyeshme dhe shërbim kompetent, pavarësisht se si klientët duan të blejnë.

Themeluesi Lars Larsen hapi dyqanin e tij të parë në Danimarkë në vitin 1979. Sot, JYSK numëron 30,000 të punësuar.

JYSK është pjesë e Lars Larsen Group në pronësi familjare me një qarkullim total prej 5.26 miliardë EURO në vitin financiar 2020/21. Qarkullimi i JYSK ishte 4.87 miliardë EURO në vitin financiar 2021/22.

Lexoni më shumë rreth JYSKJYSK.com

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga JYSK

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
0800 10500 0800 1**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina