Kabashi

Istog

Rreth Kabashi

“KABASHI – projektim & ndërtim” kompania më prestigjioze në vend

Kjo kompani e cila ndodhet në Istog, njihet si një nga kompanit më serioze, prestigjioze, si dhe, njeherazi shumë produktive, e suksesshme dhe e kërkuar në treg.

Me përvojë të gjatë, dhe falë punës profesionaliste, dhe me shumë korrektësi në marrëdhëniet me klientët e saj, e cila vepronë dhe qaset në mënyrë të sinqertë ndaj çdo kërkese, vazhdon të jetë një ndër kompanit më të rralla, unike në vendin tonë./gazetaozoni/

“KABASHI – projektim&ndërtim kryen këto shërbime:

– Ndërtimin dhe projektimin e objekteve të ndryshme

Bëjmë punimin dhe montimin e:

– Kubëzave (Kockave) nga betoni

– Anësoreve nga betoni

– Dizajnimin dhe rregullimin e oborreve

– Shtrimin e trotuarëve

– Shtrimin e rrugëve me kubza betoni

– e të tjera

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kabashi

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
044 138 567 044 138**** Shfaq
Vendndodhja
Istog