KAHN & Z ARCHITECTS

Prishtina

Rreth KAHN & Z ARCHITECTS

KAHN & Z  Architects është studio e arkitekturës dhe dizajnit të enterierit me bazë në Prishtinë  e cila është në kërkim të bashkëpunëtorëve të rinjë kreativ që kanë dëshirë të punojnë në grup.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga KAHN & Z ARCHITECTS

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
045 400 300 045 400**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina