Kamila Chocolate

Prizren

Rreth Kamila Chocolate

Kamila Chocolate ka hyrë në jetën prodhuese në Kosovë në vitin 2008, dhe në përputhje me kushtet dhe kërkesat në përmirësim të tregut, ka ndërtuar objektet e saj moderne që përputhen me standardet e sotme. Që nga themelimi i saj, ajo ka rritur njohjen e markës së saj çdo ditë duke u mbështetur në kërkesat dhe dëshirat e klientëve dhe duke ruajtur cilësinë. Falë këtij misioni, ajo është bërë një markë e shquar në treg.

Aktualisht, fabrika ndodhet në një sipërfaqe prej 20.000 m2 ku 7.200 m2 është e brendshme dhe vazhdon të prodhojë çokollatë komplekse duke shtuar në prodhimin e saj shufra, biskota me çokollatë e kështu, grupi i karamele dhe karamele të forta. Lidhur me certifikatat ISO dhe HACCP, Kamila Chocolate po prodhon standarde evropiane dhe po eksporton në 35 vende të ndryshme duke përfshirë Lindjen e Mesme, Afrikën, Amerikën e Jugut dhe Evropën.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kamila Chocolate

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
029 247 431 029 247**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren