KASTRATI Group

Pejë

Rreth KASTRATI Group

Në Kastrati Group ju mund të furnizoheni me derivate cilësore. Projekti i ri i kompanisë pritet të zgjerojë biznesin në Prishtinë duke prezantuar një kompleks të ri që angazhon aktivitete të ndryshme shërbimi si: Pompë karburanti, treg, restorant dhe piceri, farmaci me pakicë, dyqane ëmbëlsirash dhe lodra për fëmijë.

Kastrati Market

Market i cili ofron produkte të llojllojshme dhe ku mund të furnizoheni me gjithçka që ju nevojitet. Në të gjitha pikat tona, ofrojmë shërbim cilësor sepse jemi të përkushtuar t’ju bëjmë blerjet tuaja një kënaqësi në dyqanet tona, ndërkohë që përpiqemi të jemi shitësi me pakicë i cilësisë së lartë në Kosovë.

Kastrati Bowling

Këtu është vendi ku e gjithë kënaqësia fillon. Hajdeni në Bowling për të kaluar një kohë fantastike me shoqëri apo familje, në sallën më të avansuar dhe plot surpriza. Bowling ëshhtë vendi i që shndërron një takim të rastësishëm të fundjavës me miqtë dhe familjen në dëfrim.

Mund të na gjeni në pika të ndryshme në Kosovë, gjithmonë duke ju shërbyer me derivate të cilësisë së lartë dhe shërbim kualitativ.

Galeria e fotove

KASTRATI Group- Vendi juaj!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga KASTRATI Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Themelimi
1995
Telefoni
038777333 03877**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë