Kenza Silver

Pejë

Rreth Kenza Silver

Ne punojmë me pasion dhe dashuri për të bukurën, eleganten dhe klasikën.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kenza Silver

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
049 590 490 049 590**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë