Keranova

Prishtina

Rreth Keranova

RRETH NESH

Keranova njihet si njëra ndër kompanit e para të cilat kanë ofruar shërbimin e produkteve të qeramikës duke e bërë lider në këtë fushë.

Lidhja e fortë me partneret tanë të markave të njohura botërore na ka dhënë përparësi që ne si kompani të mos vonohemi me prurjen e koleksioneve më të reja në tregun kosovar.
Besnikëria e konsumatorëve na ka dhënë një shtysë për të avancuar edhe në tregun e sanitarisë.

Llojlloshmeria e produkteve të qeramikës dhe sanitarisë nga partnerët tanë botëror ka bërë që të jemi njëra ndër kompanit më të besueshëme në bazë të cilësisë dhe kualitetit.

MISIONI

  • Bashkëpunimin dhe përmbushjen e kërkesave të klientit.
  • Të kemi në dispozicion produktet më të reja në treg.
  • Të gjitha produktet e qeramikës dhe sanitaris në një vend.

VIZIONI

  • Keranova si kompani synon që të jete vendi ku klientet tanë ti gjejnë të gjitha produktet të cilat janë të domosdoshme për ambientin e tyre.
  • Keranova synon që të jetë vendi ku nuk shesim vetëm produktet tona por edhe stilin e jeteses me te bukuren.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Keranova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
045 991 911 045 991**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina