Kia Cleaning

Prishtina

Rreth Kia Cleaning

Pastrim gjeneral:

  • Hymjeve të objekteve
  • Lokaleve dhe zyreve të ndryshme
  • Banesave
  • Si dhe pastrimi dhe desinfektimi i kauqave të ndryshëm, karrikave dhe dyshekëve të fjetjes me pajisjet më adekuate

Pastrimi dhe larja e xhamave të objekteve

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kia Cleaning

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
044 286 446 044 286**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina