King Security

Prishtina

Rreth King Security

Ruajmë dhe mbrojmë pasurinë tuaj!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga King Security

Menaxher i Përgjithshëm
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
29 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Sigurimi & Menaxhimi i Riskut
29 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Menaxher i Rojeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
29 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Industria
Siguri
Telefoni
045 222 739 045 222**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina