Klinika Vatanmed

Prishtina

Rreth Klinika Vatanmed

Klinika Vatanmed ofron shërbime në të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me flokët, duke përfshirë operacionet e kujdesit të flokëve.

Klinikën Vatanmed, zbatohet një politikë çmimesh e orientuar nga njeriu për të siguruar kënaqësinë e klientit Pas transaksioneve jepet një certifikatë garancie e vlefshme në të gjitha degët tona.

Klinika Vatanmed është një klinikë që punon me teknologjitë më të fundit dhe standardet e higjienës, ka njohje ndërkombëtare me vizitorët e saj nga e gjithë bota dhe ofron cilësi të lartë shërbimi.

Ekipi profesionist turk, çertifikata e garancisë e vlefshme në të gjitha degët, sistemi i avancuar, numri maksimal i transplanteve, procedurat pa dhimbje dhe pa dhimbje, 18 vjet përvojë dhe ndjekja e pacientit pas procedurës janë gjithmonë pranë jush.

Vizioni

Për të fituar një vend ndërkombëtar në transplantin e flokëve dhe si një markë botërore, për të ofruar numrin maksimal të grafteve për pacientët e saj me çmimin më të përballueshëm.

Misioni

Në të gjitha çështjet që lidhen me flokët, duke përfshirë operacionet e kujdesit të flokëve; Të shërbejë pa kompromentuar parimet etike duke paraqitur një qasje ndërkombëtare të cilësisë së orientuar nga njeriu.

Teknologjia

Në Klinikën Vatanmed aplikohen metoda më moderne në transplantimin dhe trajtimet e flokëve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Klinika Vatanmed

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
045 781 888 045 781**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina