Kompania e Pastrimit Kristal B

Prishtina

Rreth Kompania e Pastrimit Kristal B

Kompania jonë është specializuar në pastrimin e objekteve afariste, institucionale dhe atyre private.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kompania e Pastrimit Kristal B

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Operacionet & Sigurimi i Cilësisë
Telefoni
049 348 468 049 348**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina