Kompania Lenita

Shtime

Rreth Kompania Lenita

KOMPANIA LENITA u themelua në vitin 1990 nga Isak Ademaj.
Në fillimet e kompanis veprimtaria e vetem ishe Depo e materialit ndërimore në Qytetin e Shtimes me një staf prej 3 puntoresh. Pas disa vitesh punë veprimtaria jone filloi të zhgjerohet dhe të veproj edhe në qytete të tjera të Kosoves.
Tregtia kryesore ishe me produkte ndërimi si Çimento, Armatura dhe produktet të tjera bazë që nevojiteshin për ndërtimin e një shtepie.
Në vitin 2004 filluam Transportin Rrugor, ku në fillimet e kësaj veprimtarie kompania posedonte vetem 3 kamion të cilet bënin transportimin e mallrave për klientet tan vetem në territorin e Kosoves.
Në atë kohë ofronim mallra dhe shërbime për konsumatorët tonë, duke ju përshtatur kërkesave të tyre dhe duke u treguar shumë korrekt ndaj të gjithëve.
Në vitin 2007 filluam transportin e mallrave të ndryshme në vende si Shqipëri , Maqedoni, Serbi.
Pas disa vitesh transportin rrugor e zgjeruam edhe më tej në vende të ndryshme të Evropës me një flote prej 25 kamionave dhe me një staf aktiv prej 25 përsonash dhe me 20 përsona të tjer sezonal.
Në vitin 2015 pasi që transporti rrugor pasoi rritje të madhe dhe kërkesat ishin edhe më të mëdha kompania vazhdimisht nënkontraktojë punë edhe për 30 kamiona të tjere.
Në vitin 2016 filluam trëgtin me produkte shtesë si Fasada, llaqe të ndryshme dhe vegla të llojeve të ndryshme të punes duke e plotësuar depon tonë me të gjitha produktet që nevojiteshin për ta ndertuar nje shtepi.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kompania Lenita

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Themelimi
1990
Telefoni
044 918 818 044 918**** Shfaq
Vendndodhja
Shtime